Pegasti badelj

V svojo prehrano sem vnesla pegasti badelj

V zadnjem času sem čutila precejšnjo utrujenost in živčnost. Res je, da se imela veliko dela in sem se nepravilno prehranjevala ter se nisem gibala. Zato sem si dala pregledat kri, kjer so mi ugotovili povišano stopnjo holesterola. Takoj sem se lotila čiščenja telesa in naročila pegasti badelj ter koprivin čaj. Takoj po krvnih rezultatih, sem videla, da moj način življenja ni ustrezen oziroma je nezdrav.

Lotila sem se precejšnje spremembe. V svoj dnevni ritual sem vključila več telovadbe in bolj zdravo prehrano. Vsako jutro sem na tešče spila limonin sok in pojedla pegasti badelj, ki je bil v obliki kapsule. Zvečer sem si skuhala koprivin čaj. Na začetku sem se začela še slabše počutiti. To je zato, ker sem naenkrat naredila spremembo in je telo odreagiralo. Bila sem še bolj zaspana in utrujena.

Po enem tednu pa sem že začela čutiti spremembe. Vsakodnevni sprehodi so me osvežili. Pri jemanju dodatkov k prehrani sem uvedla tudi magnezij. Vendar se ti dodatki k prehrani in pitje čaja ne poznajo takoj. Tako je potrebno pegasti badelj jemati redno najmanj tri mesece, da dobimo ustrezen učinek. Ko je minila trimesečna doba, je bilo moje zdravstveno stanje bistveno drugačno.

V svojo prehrano sem vnesla pegasti badelj

Shujšala sem sedem kilogramov. Na trebuhu nisem imela več maščobnih oblog, vsaj ne v toliki meri kot prej. Lažje sem hodila, se gibala in telovadila. Krvna slika, ki sem jo ponovno opravila, je pokazala, da nimam več povišanega holesterola in tudi jetrni testi so bili ustrezni. Seveda je k izboljšanju zdravja pripomogla sprememba življenskega ritma ter jemanje dodatkov k prehrani, kot je pegasti badelj in koprivin čaj. Nekaj pa sem jemala tudi vitaminov, vendar sem se tu bolj posluževala sadja in zelenjave. Sedaj sem veliko bolj spočita in delo poteka lažje. Vesela sem, da mi je sodelavka priporočala pegasti badelj, ki pomaga pri čiščenju jeter in celotnega kardiovaskularnega sistema.